| Autor | Wiadomość | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
Ból brzucha |
||||||
|
woda
||||||
|
|
|
|||||
|
sorrow
|
|||||
|
|
|
|||||
|
KarolkaOs
||||||
|
|
|
|||||
|
woda
||||||
|
|
|
|||||
|
Cindy25
||||||
|
|
|
|||||
| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum |
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku |
Nowe z WeDwoje.pl
- Przemoc i agresja
Miałeś kiedyś sen, w którym przechadzasz się szkolnym korytarzem, a na twój widok wszyscy się zatrzymują i zaczynają zanosić się donośnym śmiechem,... »
- Androgeniczny styl z mody ulicznej
- Seksturystyka kobiet
- Jak wytrwać w związku na odległość?
- Co na obiad? - Tygodniowe propozycje...
Aktualne tematy
- 11 maj 16:195 postów Autoagresja
- 8 maj 15:460 postów Nieprzemijająca Radość Słyszenia
- 7 maj 20:121 postów Cukrzyca - informacje ważne dla diabetyków
- 7 maj 12:0310 postów Zbyt częste chodzenie do toalety.
- 3 maj 20:203 postów wołanie o pomoc.
- 28 kwi 13:582 postów Dobry ośrodek rehabilitacji w okolicach Wa
- 13 kwi 07:5023 postów Skąpy, zanikający okres
- 10 kwi 13:208 postów Co to za choroba?

Dokladniej: ból brzucha obudził mnie w niedzielę rano, mimo to poszłam do pracy (praca stojąca). W pracy cięzko mi było wytrzymać, ból byl stały, czasem narastający, kojarzył mi się trochę z bólem przy zbliżajacej sie biegunce, ale byl umiejscowiony wyżej (?) albo jak przy wzdęciu, ale czulam, ze to nie to (nie bylo uczucia jeźdżenia gazów w brzuchu), mimo, ze brzuch zrobił się duzy. Momentami robilo mi się trochę słabo. W polowie pracy chciałam się zwolnić do domu, ale po posiedzeniu pół godziny, zjedzeniu kanapki i wypiciu herbaty zrobiło mi sie lepiej i zostałam. Niestety, byla to pozorna poprawa, bol towarzyszyl mi do końca wieczora, nasilał się, gdy się schylałam albo wykonywałam jakies gwałtowniejsze ruchy. Dodam, że przed południem kolezanka dała mi nospę, ale niestety nie bylo różnicy. Ogólnie ból byl na tyle silny, że kilka razy przysiadłam w kucki na podłodze albo musiałam oprzeć się o meble i czekac, az się zmniejszy.