Autor Wiadomość

sposób na rozstępy

Agama

Wysłany: 2012-02-02, 12:38    sposób na rozstępy
mam 20 lat 170cm wzrostu w 3klasie liceum wazylam 65kg po maturze schudłam około 13kg teraz znowu zaczynam tyc. widzę ze mam juz rozstepy biale na posladkach i udach i ze robią i sie nowe na udach to wyglada strasznie. Dbam o siebie robie pilingi smaruje sie balsamami ale widze ze nadal sie robią więc to nic nie daje.
Znacie jakis sposób na roztępy żeby były miej widoczne i żeby jakoś im zapobiegać?moze jakis domowy sposob albo cos z apteki w rozsądnej cenie ale coś naprawde skutecznego?

P.S zastanawiam sie czy moj facet to zauwaza, wstydze sie zapytac. Wasi faceci mówią czasami że je widzę ? jaki mają do tego stosunek?

WeselneZaplecze

Wysłany: 2012-02-02, 14:52   
A jak się odżywiasz? Warto też wprowadzić w swój grafik trochę sportu np. jazda na rowerze, biegi, spacery itp.

wiktorynka

Wysłany: 2012-02-02, 17:03    sposób na rozstępy
1. Dlaczego tyjesz tak szybko? Rozstepy sa skutkiem zbyt szybkiego tycia.
2. Zmien diete koniecznie
3. Kremy, maści, serum
4. Wiecej ruchu

Agama

Wysłany: 2012-02-03, 14:03   
Pracuje fizycznie więc naprawde mam sporo ruchu oprócz tego w domu jakieś prace porządkowe. nie jestem leniem. Co do diety tak codziennie słodycze często chipsy i późne jedzienie ale bardzo trudno mi się tego oduczyć bo zawsze z chłopakiem tak sie na noc "obżeramy"
Maści serum np jakie?

WeselneZaplecze

Wysłany: 2012-02-10, 10:30   
Agama napisał/a:
Co do diety tak codziennie słodycze często chipsy i późne jedzienie

Jeśli dalej będziesz jadła to co teraz to nie ma mowy żebyś schudła i zmieniła swoje ciało!!!

Agama

Wysłany: 2012-02-10, 10:40   
ale ja nie mam problemu z nadwagą. mam 170cm wzrostu i waze około 53kg poprostu ważyłam więcej i schudłam raptownie.
Jakie kremy stosować które są skuteczne?

WeselneZaplecze

Wysłany: 2012-02-10, 10:47    Re: sposób na rozstępy
Agama napisał/a:
teraz znowu zaczynam tyc.

Ale musisz wiedzieć, że na to jak wygląda Twoje ciało i skóra ma właśnie wpływ odżywianie. Warto pić dużo wody, zrezygnować z łakoci i późnego jedzenia. Dzięki ćwiczeniu Twoja skóra stanie się bardziej napięta i ładniejsza. Możesz też nawilżać ciało balsamami, ja używam takie żółtego garniera który ujędrnia skórę.

Agama

Wysłany: 2012-02-10, 10:56   
Piję dużo wody i \używam balsamów. Latem gram w kosza i jezdze rowerem. balsam juz mi nie pomoże chcialabym jakis sprawdzony krem lub serum na rozstepy

Odpowiedz do tematu