Wys³any: 2010-02-05, 11:54 Prezent na roczek dla ch³opaka
mam problem:) jestem chrzestn± i za 2 tygodnie mój chrze¶niak obchodzi roczek i nie mam pojêcia co mu kupiæ bo nigdy nie by³am w takiej sytuacji:) dorad¼cie mi co¶ co Wasze dzieciaczki dostawa³y?:) albo co Wy kupujecie
Wys³any: 2010-02-05, 12:21 Prezent na roczek dla ch³opaka
sffonecko, mo¿esz zapytaæ rodziców co by im siê przyda³o. Mojej kuzynki synkowi chrzestna kupi³a takie drewniane siedzide³ko, przydatne podczas obiadu. £adne i funkconalne. Je¶li dysponujesz mniejsz± kwot±, mo¿esz kupiæ zabawkê edukacyjn±. Widzia³am te¿ w jakim¶ sklepie takie fajne graj±ce nocniki Je¶li pochodzisz z wierz±cej rodziny to uwa¿am ¿e fajnym prezentem by³by medalik b±d¼ krzy¿yk z ³añcuszkiem, bo jest to prezent z którego dziecko nie wyro¶nie. No ale tak jak Necia napisa³a, wszystko zale¿y od kwoty któr± chcesz przeznaczyæ na prezent.
Moim zdaniem najlepiej bêdzie, jak zapytasz rodziców Twojego Chrze¶niaka Oni najlepiej wiedz±, co bêdzie Im potrzebne, co maj±, co dostan± od innych go¶ci (je¶li pytali). Mo¿e byæ te¿ tak, jak pisa³y dziewczyny, pieni±dze do koperty i sami kupi± Dzieciaczkowi, co bêd± chcieli Moich rodziców nie pytano, co kupiæ i tak siê z³o¿y³o, ¿e dosta³am 2 metrowe misie
Ja z siostrami kupi³am kuzynkowi na roczek takiego pluszowego konika na biegunach, cudo, uwielbia³ siê na tym bawiæ i kosztowa³ troszkê ponad 100 z³
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum