Autor Wiadomość

Spotkanie z byłą..

bartez123

Wysłany: 2012-02-03, 13:49    Spotkanie z byłą..
Witam wszystkich.
Przedwczoraj spotkałem się z moją byłą, byłem z nią w ponad 2 letnim związku..wszytko się popsuło ale to już nie ważne..
W tej chwili po 2 latach od rozstania normalnie się odzywamy i wszystko jest ok . Nie tak dawno temu dowiedziałem się ,że chłopak ją rzucił. Porozmawialiśmy troche przez internet i z racji tego ,że nie widzieliśmy się łądnych parę miesięcy zaproponowała spotkanie. Było bardzo fajnie , 3 godzinki bardzo szybko zleciały, porozmawialismy o różnych sprawach ,o dziwo nawet powspominaliśmy stare czasy.. nadal ją kocham i nigdy nie przestalem ,chociaż po drodze miałem na prawdę świetne partnerki..nie wiem co teraz zrobić, chciałbym do niej wrócić ,ale nie wiem jak to do końca zrobić ,żeby tego nie spieprzyć..przytuliliśmy się na pożegnanie , buzi w policzek i spytałem kiedy przyjedzie ( na początku twierdziła,że nie prędko) , odparła mi ,że może za tydzień.
Teraz pytanie ,co dalej ? Napisać do niej jakoś w środku tygodnia ,czy przyjeżdza i zaproponować spotkanie, chociaż z drugiej strony mówiłem jej ,że jak przyjedzie to ,żeby dała znać . Nie chce wyjść na nachalnego ;)
HELP : )

WeselneZaplecze

Wysłany: 2012-02-03, 13:58   
Skoro ta kobieta jest dla Ciebie nadal kimś ważnym to walcz o nią! Tym bardziej, że jak sam stwierdziłeś dalej ją kochasz.

bartez123

Wysłany: 2012-02-03, 14:02    Spotkanie z byłą..
Powalczę ,ale nie wiem czy to już nie za późno.. nie wiem ,czy ona coś do mnie jeszcze czuje..jeszcze rok temu byłem tego pewien ( duma nie pozwalała zrobić żadnego kroku) ,teraz nie wiem.

max.prestige

Wysłany: 2012-02-03, 15:42   
Ja myślę, że jej nie kochasz ale tłumaczysz w ten sposób swoje wspomnienia o "starych, dobrych czasach". To błąd, bo nigdy już nie będzie tak jak było, choćbyś na rzesach stawał. Nawet jak się zejdziecie ze sobą na nowo, to będzie zawsze już taki odgrzewany kotlet. Potem będa pojawiać się wypominki waszych partnerów, których mieliście po swoim rozstaniu. Nawet jeśli sobie to wybaczycie i niby zakopiecie przeszłość, to jej się nie da unieważnić.

bartez123

Wysłany: 2012-02-03, 16:12    Spotkanie z byłą..
Uwierz mi wpajałem sobie taka argumentację do głowy..zawsze o niej myślałem ,z kimkolwiek bym nie był :/

max.prestige

Wysłany: 2012-02-03, 18:00   
Bo pewnie była pierwszą miłoscią lub tą, która trwała najdłużej. Dlatego tak mocno odcisnęła się w pamięci.

molly

Wysłany: 2012-02-03, 22:53   
Skoro kochałeś ją cały czas to skąd inne partnerki?

dr preszer

Wysłany: 2012-02-04, 01:01   
Ogrzewane kotlety nie są smaczne. Teraz Ci zależy ale nie na realnej lasce tylko na wyidealizowanym obrazie Twojej byłej. Jesteś zaślepiony tym obrazem. Wróć do niej, po pół roku przypomnisz sobie czemu się rozstaliście i znowu się rozejdziecie.

elektryk91

Wysłany: 2012-02-04, 10:10    Spotkanie z byłą..
Teoretycznie możecie mieć rację, ale nie zawsze tak jest.. Czasem powrót jest jednak trafnym wyborem :) Więc na miejscu autora chyba bym powalczyl.

Lojer

Wysłany: 2012-02-04, 16:26   
E tam. Ja bym za nic w świecie nie wziął byłej laski, która lizała się z innym kolesiem czy kolesiami po drodze (od rozstania ze mną do potencjalnego powrotu do mnie). Bleee....

dooomaaa

Wysłany: 2012-02-04, 21:47    Spotkanie z byłą..
Rzadko kiedy takie "odgrzewane" związki są szczęśliwe...
Przez pierwszy okres jak najbardziej... ale z biegiem czasu wszystko się sypie.
Ja osobiście nie wchodzę dwa razy do tej samej rzeki.
Ale może musisz się sparzyć drugi raz żeby zrozumieć, że to jednak nie to.. i, że uczucia do niej były tylko Twoim urojeniem..
Oczywiście nie życzę Ci tego.
Powodzenia. ;)

Montauk

Wysłany: 2012-02-04, 23:21    Spotkanie z byłą..
Daj sobie spokój, ludzka populacja nie jest na wyginięciu znajdź inną

wiktorynka

Wysłany: 2012-02-06, 13:07    Spotkanie z byłą..
Ona raczej szuka pocieszenia niz partnera.

KokosowaNutka

Wysłany: 2012-02-06, 13:18    Spotkanie z byłą..
A czemu sie rozstaliscie?

Odpowiedz do tematu