Autor Wiadomość

Związek z dziewczyną mającą kogoś

adosiem

Wysłany: 2012-02-06, 18:40    Związek z dziewczyną mającą kogoś
Witam wszystkich,
Na początek chciałbym przeprosić za możliwie nieodpowiedni dział, może ten temat powinien się znaleźć w dziale "zdrada".

Przechodząc do sedna:
Ostatnio poznałem dziewczynę ma lat 19, ja 22. Byliśmy ze sobą 3 dni, przez ten czas się do siebie zbliżyliśmy. Od początku wiedziałem że ma chłopaka, ale mówiła ze jest z nim nieszczęśliwa, ciągle się kłócą etc. Teraz mówi mi że chce być ze mną, że niedługo zerwie ze swoim chłopakiem, ale nie może tego zrobić z dnia na dzień bo nie chce go zranić (sic!). Nie wiem co mam o tym myśleć, Podoba mi się ona, jej charakter też mi odpowiada, chociaż zastanawiam się nad jej wiernością. Bo nie szukam przygody. Co o tym myślicie? Pisze do mnie że chce się ze mną kochać (czy tez uprawiać sex), ale ja wolałbym aby najpierw wyjaśniła się sytuacja z jej chłopakiem.

max.prestige

Wysłany: 2012-02-06, 18:50   
Czytałem tu niedawno podobną historię.
Zastanów sie przede wszystkim czy chcesz tworzyć związek, którego podstawą będzie zdrada. Nie ważne czyja. zdrada to zdrada. To się będzie już zawsze ciągnęło za wami. Za 5 lat wspólnego bycia razem będziesz sobie wspominał jakie były wasze początki. Nie wiem czy beda to miłe wspomnienia w kontekście zdrady. No i jest jeszcze taki motyw że ta twoja dziewczyna wykazała już bardzo ładnie, że ma skłonności do bycia niewierną. Z dużym prawdopodobieństwem to może nie być jej jedyny skok w bok. Chcesz tego w przyszłości?

Montauk

Wysłany: 2012-02-06, 18:57   
bedziesz następny

adosiem

Wysłany: 2012-02-06, 19:04   
Własnie to mnie przed nią hamuje, ale przecież nie każdy kto raz zdradził będzie zdradzał ciągle, prawda?

lilijka:)

Wysłany: 2012-02-06, 20:05    Związek z dziewczyną mającą kogoś
paradoskalnie jestem w bardzo podobnej sytuacji ale ja wlasnie tego sie boje i glowie to sprawia ze nie zamierzam ciagnac takiej znajomosci. Pokazala ze nie ma zasad, ze nie liczy sie dla niej zufanie, a lojalnosc nie wystepuje w jej slowniku, a skoro nie zna takich cech to masz wiecej niz mniej szans ze za jakis czas wywinie ci identyczny numer. A czemu tak uwazam? Bo w normalnych relacjach kiedy zwiazek nie jest satysfakcjonujacy konczy sie go, uklada sie swoje sprawy i zaczyna sie nastepne ... a nie przeskakuje sie z jednego do drugiego a co gorsze wskakuje sie do lozka w sytuacji kiedy dalej jest sie z kims.

MiG

Wysłany: 2012-02-06, 21:51    Związek z dziewczyną mającą kogoś
Miałem podobną sytuację z tym że teraz jestem już po tej drugiej stronie. Zacząłem związek z dziewczyną, która jeszcze wtedy byłą z kimś innym. Wiadomo że na początku było świetnie do momentu kiedy jakieś 2 tygodnie temu zrobiła to samo. Każdy przypadek jest inny, ale teraz wiem że nie warto w ten sposób zaczynać jakiegokolwiek związku.

jadzia1820001

Wysłany: 2012-02-07, 01:38    Związek z dziewczyną mającą kogoś
adosiem, jak jest nieszczęśliwa to niech zostawi chłopaka lepiej to niż jak ma go zdradzać , a usprawiedliwienie się że boi się o jego uczucia to co ma znaczyć skoro chce robić skok w bok???

candela

Wysłany: 2012-02-07, 09:04    Związek z dziewczyną mającą kogoś
Powiem tak, jakby po tych 3 dniach z Tobą (rozumiem, że się nie przespaliście...) poszła i zerwała z chłopakiem, z którym twierdzi, że jest nieszczęsliwa nie dramatyzowałabym tak z ta zdradą. Gorzej, że ona nie ma zamiaru z nim zrywać i najwyraźniej chce grac na dwa fronty. A to już nie jest fajne...

Koniecbredni

Wysłany: 2012-02-07, 11:39    Związek z dziewczyną mającą kogoś
Znasz ją 3 dni??

wiktorynka

Wysłany: 2012-02-07, 11:52    Związek z dziewczyną mającą kogoś
Po 3 dniach chce sie z toba kochac? Czy naprawde chcesz takiej dziewczyny?

adosiem

Wysłany: 2012-02-07, 13:40   
No właśnie się boję, nie szukam przelotnej miłości i coraz bardziej przekonuje się do tego że w tym przypadku na nic więcej nie mogę liczyć. dam jej ultimatum, albo ja albo on...

wiktorynka

Wysłany: 2012-02-09, 11:42    Związek z dziewczyną mającą kogoś
A za rok ktoś da jej takie samo ultimatum i mozliwe ze zostaniesz tym drugim.

Escherichia

Wysłany: 2012-02-10, 10:58    Re: Związek z dziewczyną mającą kogoś
wiktorynka napisał/a:
A za rok ktoś da jej takie samo ultimatum i mozliwe ze zostaniesz tym drugim.

Wielce prawdopodobne.

Na Twoim miejscu nie pchałabym się w taki związek. Nie będziesz czuł się bezpieczny, przynajmniej ja bym się nie czuła.

6/8 nie ma lipy... :D

Odpowiedz do tematu