Autor Wiadomość

Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma

Bogdan_Lysiak

Wysłany: 2012-02-02, 11:10    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Jestem ciekaw ile osob ma tego typu przgnienia czasami?

dwojaczka

Wysłany: 2012-02-02, 11:15    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Jeżeli ktoś ma rozsądek i tak samo myśli,to raczej nie ryzykuje swoim zdrowiem,dla zachcianek. Nie warto,bo czasami można się mocno poparzyć.

Bogdan_Lysiak

Wysłany: 2012-02-02, 11:25    Re: Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajom
dwojaczka napisał/a:
Jeżeli ktoś ma rozsądek i tak samo myśli,to raczej nie ryzykuje swoim zdrowiem,dla zachcianek. Nie warto,bo czasami można się mocno poparzyć.

Masz racje ale nie kazdy podchodzi do tego z takim rozsadmiem jak ty dlatego interesuje mnie ile jest takich osob co chcialoby przezyc taki spontan.

Lojer

Wysłany: 2012-02-02, 16:39    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Bogdan_Lysiak napisał/a:
Masz racje ale nie kazdy podchodzi do tego z takim rozsadmiem jak ty dlatego interesuje mnie ile jest takich osob co chcialoby przezyc taki spontan.

A jakie to ma znaczenie ? Jeśli, załóżmy, 90% z piszących tutaj na forum, to podejmiesz się takiej przygody ? Chcesz się czuć lepiej z myślą, że inni podzielają Twój sposób na spędzenie czasu ?

Koniecbredni

Wysłany: 2012-02-02, 17:31    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Bogdan_Lysiak, ja mam tak satysfakcjonujący seks w związku, że nie potrzeba mi przygód, moja kobieta jest tak dzika i zmysłowa, że nie potrzebuje innych.

Cytat:
Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma

Mam rozumieć, że preferujesz obie płcie....

Lojer

Wysłany: 2012-02-02, 18:24    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Koniecbredni napisał/a:

Mi się wydaje, że nie o to chodzi. Ten temat powstał w formie ankiety, dlatego jest podpis wskazujący na obie płcie.

Bogdan_Lysiak

Wysłany: 2012-02-03, 07:17    Re: Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajom
Lojer napisał/a:
Koniecbredni napisał/a:

Mi się wydaje, że nie o to chodzi. Ten temat powstał w formie ankiety, dlatego jest podpis wskazujący na obie płcie.

Jeden Lojer dobrze pomyslal. TAK JEST TO FORMA ANKIETY . (nie interesuje mnie to ze moja dziewczyna jest w łozku dzika albo jałowa) interesuje mnie to czy kobieta lub mezczyzna zrobiliby zachowali sie jak nadarzyła by sie okazja seksu tzw.przygodnego.
Pozdrawiam i zapraszam do ankiety. :-)

Koniecbredni

Wysłany: 2012-02-03, 09:12    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Bogdan_Lysiak, raczej nie jesteś typem intelektualisty :shock: , robisz ankietę, nie dodając opcji ankiety do tematu!!!!

Następnym razem coś zaplanuj zanim wcielisz w życie.

Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma??
Nie. I tutaj jest wytłumaczenie dlaczego...
Koniecbredni napisał/a:
ja mam tak satysfakcjonujący seks w związku, że nie potrzeba mi przygód, moja kobieta jest tak dzika i zmysłowa, że nie potrzebuje innych.

Monini
Crazy... :D

Wysłany: 2012-02-03, 10:24    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Nigdy w życiu bym tego nie zrobiła, dla mnie seks jest formą dopełnienia miłości, nie wyobrażam sobie robić tego z nieznajomym, nie mówiąc o różnych choróbskach, których można się nabawić zwyczajnie bym się wstydziła obcej osoby

Lojer

Wysłany: 2012-02-03, 12:44    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Koniecbredni napisał/a:
Koniecbredni napisał/a:
ja mam tak satysfakcjonujący seks w związku, że nie potrzeba mi przygód, moja kobieta jest tak dzika i zmysłowa, że nie potrzebuje innych.

A gdybyś był z kobietą, która nie jest ani dzika ani zmysłowa, a seks w związku nie byłby dla Ciebie satysfakcjonujący, to na tej podstawie mamy wnioskować, że chciałbyś przeżyć namiętny seks z nieznajomą ?

Koniecbredni

Wysłany: 2012-02-03, 13:41    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Lojer napisał/a:
A gdybyś był z kobietą, która nie jest ani dzika ani zmysłowa, a seks w związku nie byłby dla Ciebie satysfakcjonujący, to na tej podstawie mamy wnioskować, że chciałbyś przeżyć namiętny seks z nieznajomą ?

Nie :!: , skupiłbym się na tym żeby było rewelacyjnie w łóżku, od budowania nastroju po fantazje erotyczne.
Jakoś nie rzucam się na każdą pupę, no nie wiem :?: , może dostałem od losu aż tyle, że więcej mi nie potrzeba? Zresztą w kobiecie nie kręci mnie jej wygląd (choć nie twierdzę że nie jest on ważny), tylko kobiecość i zmysłowość, a żeby odkryć w kobiecie te cechy trzeba ją bliżej poznać. Poznać bliżej = uczynić znajomą, więc de facto nieznajome jako takie mnie nie kręcą. 8-)
Lojer, a ty wypowiedz się w temacie.

Lily Luna
Broken

Wysłany: 2012-02-03, 14:24    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Koniecbredni napisał/a:
Bogdan_Lysiak, raczej nie jesteś typem intelektualisty :shock:
no zdecydowanie.. co zresztą udowadnia wszędzie, gdzie się da :roll:

@topic/anieta :lol:
Gdybym nie miała zobowiązań - to nie wykluczam.
Ale że mam - to mi takie akcje nie w głowie ;)

Lojer

Wysłany: 2012-02-03, 16:33   
Nie mam zdania w temacie.
Nigdy tego nie robiłem z nieznajomą, więc mam bardzo neutralny stosunek. Wiem tylko, że bym nie zdradził swojej partnerki.

errr

Wysłany: 2012-02-04, 16:29    Mam ochote przezyc namietny seks z nieznajomym/nieznajoma
Monini napisał/a:
Nigdy w życiu bym tego nie zrobiła, dla mnie seks jest formą dopełnienia miłości, nie wyobrażam sobie robić tego z nieznajomym, nie mówiąc o różnych choróbskach, których można się nabawić zwyczajnie bym się wstydziła obcej osoby
mogę się pod tym podpisać.
Cholera wie gdzie ten facet wcześniej moczył...

"Jeśli chcesz mieć lepszą rodzinę, stań się lepszym małżonkiem.
Jeśli chcesz mieć lepsze dzieci, bądź lepszym rodzicem [...] "
Brian Tracy

Odpowiedz do tematu