Wysłany: 2012-02-08, 10:25    Pierwszy raz - problemy + niekontrolowany wytrysk(?), plamy.
Witam,
Z racji, iż jestem nowy, pragnę wszystkich powitać.

Wczoraj współżyłem pierwszy raz ze swoją dziewczyną, jeśli można to tak nazwać, gdyż miałem pewne problemy. Otóż główną przeszkodą do normalnego współżycia jest "mój mały". Mimo starań partnerki, pieszczot, długiej gry wstępnej, erekcja trwała krótko po czym znów opadał. Udało się jednak utrzymać go klika razy dłużej i prowadzić do pochwy. Po kilkunastu ruchach, penis zaczął wiotczeć i należało go pobudzić od nowa. Stało się to już denerwujące i po kilku godzinach prób daliśmy sobie spokój, po czym zaspokoiłem dziewczynę oralnie.

Nie jest to jednak głównym problemem, można to nazwać tematem pobocznym, gdyż po wszystkim usiedliśmy razem, przytulając się i rozmawiając. Nagle dziewczyna zauważyła małe, białe, zaschnięte plamy na mojej koszulce. Przestraszyliśmy się, postanowiliśmy to sprawdzić. Wąchaliśmy, patrzyliśmy, porównywaliśmy, stało się to przerażające, nie wiedzieliśmy co to jest. Plamy te pojawiły się również na majtkach od strony zewnętrznej i wewnętrznej. Zamarliśmy w milczeniu.
Używaliśmy prezerwatyw Durex Extra Safe, które posiadają dodatkowy środek nawilżający.
Czy plamy te mogły powstać od tegoż płynu?
Nic raczej nie wskazuje na to, że jest to sperma, nie ma charakterystycznego zapachu, nie jest tak zaschnięty i przede wszystkim jest tego mało (jak na mnie :D ). W prezerwatywie również niczego nie było. Była przezroczysta, nic w niej nie zalegało.
Mam nadzieję, że moja teoria się potwierdzi, gdyż jestem załamany, chociażby z męskiej dumy i godności, iż nie spisałem się tak jak powinienem, a zrobiłem coś co nie miało miejsca.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam