| Autor |
Wiadomość |
|
|
|
sebastiano0092
|
Wysłany: 2012-02-06, 20:28
przedwczesny wytrysk ?
|
|
witam. ostatnio po raz pierwszy współżyłem ze swoją dziewczyną. wcześniej trochę się mastrurbowałem, chcoć od pół roku zero. dochodziłem dość szybko. podczas seksu trwało również to szybko, czy można powiedzieć że mam problem z przedwczesnym wytryskiem?
|
|
|
|
|
wiktorynka
|
Wysłany: 2012-02-07, 11:59
przedwczesny wytrysk ?
|
|
Czy partnerka byla zadowolona?
Jesli tak to nie masz problemu
Jesli nie to moze nie masz dobrej techniki ale nie oznacza to ze masz problem z przedwczesnym wytryskiem
|
_________________ Tworzę piękne portrety ze zdjęć, zaglądnij na moją stronę:
Portrety
|
|
|
|
|
sebastiano0092
|
Wysłany: 2012-02-07, 22:28
przedwczesny wytrysk ?
|
|
nie była zaspokojona, niestety.
jaka powinna być ta technika??
|
|
|
|
|
Jakub M.
|
Wysłany: 2012-02-10, 19:44
|
|
Problem z przedwczesnym wytryskiem ma co trzeci mężczyzna, więc nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Można sobie z tym problemem w bardzo łatwy sposób poradzić. Wystarczy regularne wykonywanie codziennie odpowiednich ćwiczeń, a efekty będą widoczne już po 2 tygodniach. Przykładowe ćwiczenia:
Ćwiczenie nr 1
Pierwsze ćwiczenie powinieneś wykonywać zawsze podczas oddawania moczu. Dobrym pomysłem jest na początek powieszenie kartki nad kibelkiem, żebyś nie zapominał Ogólnie wszystkie ćwiczenia wspomagające kontrolę wytrysku, są związane z tym mięśniem, dzięki któremu kontrolujesz mocz. W związku z tym, Twoje ćwiczenie polega na tym, aby podczas oddawania moczu, wstrzymywać go co kilka sekund i skorygować to z oddechem. Mianowicie: sikasz przez 2-3 sekundy, po czym napinasz ten dolny mięsień miednicy i wstrzymujesz zarówno mocz jak i powietrze, też przez jakieś 2-3 sekundy. Następnie wydalasz mocz i wypuszcza powietrze. Im więcej razy podczas jednego oddawania moczu wykonasz to ćwiczenie, tym lepiej.
Ćwiczenie nr 2
Drugie ćwiczenie jest troche trudniejsze do wykonania na początku, ale przynosi świetne efekty. Polega ono na tym, żebyś po prostu się masturbował, ale nie kończył, w sensie nie doprowadzał do wytrysku. Masturbujesz się do momentu aż poczujesz, że zaraz dojdziesz i w tym momencie wstrzymujesz powietrze i napinasz dolny mięsien miednicy (jak w ćwiczeniu pierwszym). Na początku może być to trudne, nie przejmuj sie jeśli za pierwszym czy drugim razem się nie uda i nie powstrzymasz wytrysku - to normalne. W końcu zaczniesz wyczuwać kiedy będzie nadchodził "ten moment". Najlepiej jak taka masturbacja z niekończeniem trwa jakieś 15-20 minut - musisz odzwyczaić swój umysł od szybkiej przyjemności
Pozdrawiam
|
_________________ http://www.rom.jun.pl/ - Ruch Odrodzenia Męskości
|
|
|
|
|
ice_queen

|
Wysłany: 2012-03-01, 13:31
przedwczesny wytrysk ?
|
|
|
Mogę Ci polecić pewną publikację, wspominam o niej w innym podobnym wątku, bo i problem jest podobny - pod tą stroną znajdziesz darmowy fragment do pobrania - jest tu o tym, jak sobie radzić z przedwczesnym wytryskiem. Myślę, ze ksiązka pomoze Ci zdiagnozować, czy problem Cię dotyczy, czy nie.
|
_________________ O ile łatwiejsze byłoby życie,
gdybym mogła Cię już nigdy nie zobaczyć...
|
|
|
|
|
Jakub M.
|
Wysłany: 2012-03-03, 10:34
|
|
Ja nie polecam żadnych tabletek. Po co masz wydawać pieniądze, skoro z tym problemem można poradzić sobie naturalnie? Wystarczy 10-15 minut ćwiczeń dziennie, a zobaczysz ogromną różnice już po 2 tygodniach. Tabletki pomagają tylko jak będziesz je brał regularnie. Wyćwiczenie mięśnia odpowiedzialnego za kontrole wytrysku pozwoli cieszyć się tym cały czas. Jak masz jakieś pytania to pisz na priv
|
_________________ http://www.rom.jun.pl/ - Ruch Odrodzenia Męskości
|
|
|
|
|
|