Autor Wiadomość

Strach przed samotnością i

załamany_facet

Wysłany: 2012-02-04, 00:58    Strach przed samotnością i
Jak w temacie... otóż napisałem wątek bo u mnie wszystko wróciło z podwójną siłą... Nie potrafię już wytrzymać sam z sobą i nie wiem co robić.
Jak sobie radzić ze strachem, że zawsze się będzie samemu? Właściwie to przekonaniu, że nigdy się nie spotka partnerki do związku nawet na przygodny seks. Zwłaszcza, że są ku temu powody do zmartwień 23 lata i nic. Jak radzić sobie z kompleksem praawiczka w późnym wieku(tylko bez tekstów "nie traktuj tego jako problem" bo to jest dla mnie problem).

dr preszer

Wysłany: 2012-02-04, 01:56   
A nie potrafisz tego przekuć na swoją korzyść ? Masz więcej czasu dla siebie o kasie nie wspomnę. Nie męczysz zwojów mózgowych jakimś rocznicami i innymi pierdołami typu urodziny jej psa. Krwi sobie nie psujesz jej humorkami. Z seksem to tym bardziej nie ma problemu bo szukasz jakiejś smutnej laski, ciśniesz jej jakieś kity i idziesz z nią na boczek, spuszczasz z krzyża i po sprawie.

U Ciebie problemem jest Twoja psychika, bo w którymś momencie dojrzewania ktoś o Tobie zapomniał, nie zbudował Ci charakteru i teraz próbujesz się podbudować na jakimś forum jojcząc jaki to Ty masz problem bo nie wyd.... żadnej laski. Komuś zostało pół roku życia i to on ma problem. Ty nie masz żadnego problemu, Ty nawet nie wiesz co to są problemy i życzę Ci z mojego całego skamieniałego serca abyś nigdy nie dowiedział się co to są prawdziwe problemy.

załamany_facet

Wysłany: 2012-02-04, 07:51   
Eh... no i jednak. Nie ma problemu nie ma problemu... inni mają gorzej.
Takim czymś każdy problem u każdego można tlumaczyć bo zawsze znajdzie się ktoś kto ma gorzej.
Szukanie plusów samotności to oszukiwanie samego siebie. Nie ma czegoś takiego jak szczęśliwa samotnosć. Przynajmniej nie w moim przypadku. Opisałeś związek jako coś złego poza tym.

magdusia8705

Wysłany: 2012-02-04, 10:30    Strach przed samotnością i
zalamany a nie potrafisz wyjść do ludzi? Wśród dalszych czy bliższych znajomych poszukać partnerki? Poflirtować? Myślisz że do drzwi ci zapuka? Trzeba szukać, poznawać, umawiać się na randki. Miłość czasem przychodzi sama... a czasem trzeba jej pomóc. Jeśli w najbliższym otoczeniu żadna dziewczyna nie powoduje u ciebie zainteresowania, to musisz wyjść w miasto i zagadywać do obcych kobiet. Nie mówię od razu do wszystkich, ale gdy jakaś cię zainteresuje. Jest tyle możliwości poznania drugiej połówki, że twoje siedzenie w domu i ubolewanie "bo ja mam 23 lata i jestem prawiczkiem" jest wręcz żałosne. Jest nawet mnóstwo stron randkowych gdzie można poznać wiele ciekawych osób.
Poza tym szukasz połówki bo chcesz być z kimś czy ulżyć sobie?
Zastanów się czego bardziej pragniesz.

HH 6/40 (112 min) :) od 7.05.

załamany_facet

Wysłany: 2012-02-05, 02:13    Strach przed samotnością i
Cytat:

zalamany a nie potrafisz wyjść do ludzi? Wśród dalszych czy bliższych znajomych poszukać partnerki?

Akurat jak stwierdziłaś wyjść na miasto i podchodzić do niezjaomoych dziewczyn niepotrafię.

Mam bardzo mało znajomych i nie, nie ma zadnej panny wolnej bądz takiej gdzie pojawiłaby się między nami jakaś iskra.

Czy o portalach randkowych wypowiadasz się z doświadczenia? Bo ja mam bardzo liche doświadczenia. Konkretnie mówiąc to nie odpisywały. A pisałem do wielu...

Odnośnie pytania to o miłość czy "ulgę". To nie chciałbym być już prawiczkiem ale nie mam zamiaru wykorzystywać żadnej dziewczyny tylko do tego. Chciałbym być w związku juz, jak prawie każdy w moim wieku a jak nie to większość już była... brakuje mi tego. Ale skoro mam tyle lat i żadna nie chciała mnie to nie zechce i później.

dr preszer

Wysłany: 2012-02-05, 02:24   
Życie człowieku. Jak będziesz czegoś bardzo pragnął to tego nie dostaniesz, a zwłaszcza w sytuacji kiedy nic w danym kierunku nie robisz. Sytuacja typu chce wygrać w totolotka, ale nie puszczam kuponów, tylko narzekam, że jeszcze nie wygrałem.

załamany_facet

Wysłany: 2012-02-05, 10:12   
Tylko, że ja nie wiem co robić :/

Lojer

Wysłany: 2012-02-05, 10:13   
Autorze tematu :!:

Mogę Ci gwarantować swoją głową, że nic się w przedmiocie Twojej samotności nie zmieni. Do końca życia będziesz sam, będziesz się czuł samotny, a żadna laska nawet nie splunie w Twoim kierunku. Po co kobiecie facet, który w rzeczywistości stanowi zaprzeczenie wszelkich cech wpisujących się w kanon tzw. "męskości" ? Po co kobiecie facet, który jest niezdolny do podjęcia jakiejkolwiek akcji, który potrafi tylko jęczeć, nic nie robić, któremu źle, ale sobie popłaczę w poduszkę, bo po co się starać ? Po co kobiecie facet, który jest d**ą, a nie facetem ? Myślisz, że którąkolwiek kobietę uszczęśliwisz ? Bardzo wątpliwe...

Będziesz samotny, wiesz dlaczego ? Bo kobiety wyczuwają, że strasznie nie chcesz być sam. Nikt nie chce towaru, który aż prosi się, by go chwycić i zabrać z półki, bo wtedy ewentualny nabywca sobie myśli : "To skoro mi go wciskają i to jeszcze po cenie aż tak promocyjnej... to chyba jest wybrakowany". Ja bym się brzydził laską, która odzwierciedlałaby w sobie podejście Twojej osoby do swojego marnego życia. A Twoje życie jest marne, bo Ty takim go czynisz.
Dopóki nie zaczniesz myśleć w kategoriach : "Mam w d... laski. Kobiety to tylko przedmiot do zaspokajania mych żądzy. To ja tu rządzę. Nie kobiety. One tylko powinny mi się podporządkować. Baba musi znać swoje miejsce. I jeśli jakaś mnie nie zechce, to niech się p... Bo to ja wyznaczam reguły, to ja ustalam jednostronnie zasady i albo Ci coś pasi, albo sp...", to nic z Ciebie nie będzie. Jesteś pozbawiony wszelkiego szacunku do samego siebie. To Ty jesteś samotny i to Ty swoim zachowaniem błagasz spojrzeniem każdą laskę, która Ci się spodoba, aby zwróciła na Ciebie uwagę. Ale tylko błagasz i tylko spojrzeniem.
Kobieta jak nie widzi pewności siebie, władczości, stanowczości w mężczyźnie, to go nie szanuje. Potrzebna jest dyktatura twardej ręki. Twoje podejście jest jedną wielka psychodramą. Ty nie rozumiesz życia i mechanizmów rządzacych kobietami. A one wcale nie są tak skomplikowane. One tylko potrzebują, by mężczyzna złapał je za włosy w sposób delikatny i czuły. Kobiety chcą sprzeczności w jednym organizmie. Ty ich nie dajesz. Ty dajesz tylko g... w postaci własnych psychodramatycznych naleciałości.

Zresztą... po co Ci seks ? Znów będzie to samo. Ale w innej odmianie. Zacznie się już nie załamany prawiczek, a załamany facet, który nie wie, jak ten seks uprawiać, któremu nie wychodzi (czytaj. nie wzwodzi) i który szuka pomocy na forum, bo przecież nie w łóżku ze swoją potencjalną dziewczyną ?

załamany_facet

Wysłany: 2012-02-05, 10:35   
Musze przyznać, że doskonale to ująłeś...

errr

Wysłany: 2012-02-05, 13:19    Strach przed samotnością i
z punktu widzenia kobiety mogę napisać, że to co napisał Lojer to święta prawda:)
utrata prawictwa nie uczyni cię mężczyzną z którym kobieta chciałaby być.

"Jeśli chcesz mieć lepszą rodzinę, stań się lepszym małżonkiem.
Jeśli chcesz mieć lepsze dzieci, bądź lepszym rodzicem [...] "
Brian Tracy

prawy

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2012-02-05, 16:04   
ja mam 30 lat, swoj pierwszy raz w wieku 28 lat, nie mam dziewczyny i powodzenia u kobiet, chce isc do dziwki bo brakuje mi seksu

Lily Luna
Broken

Wysłany: 2012-02-05, 17:42    Strach przed samotnością i
errr napisał/a:
z punktu widzenia kobiety mogę napisać, że to co napisał Lojer to święta prawda:)
fakt, coś w tym jest :lol:

prawy napisał/a:
ja mam 30 lat, swoj pierwszy raz w wieku 28 lat, nie mam dziewczyny i powodzenia u kobiet, chce isc do dziwki bo brakuje mi seksu
i użalam sie nad sobą w każdym możliwym temacie :roll:

prawy

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2012-02-05, 22:39   
tak uzalam sie bo tak nie moze byc wszyscy *** dostali w pakiecie od boga seks

magdusia8705

Wysłany: 2012-02-05, 23:58    Strach przed samotnością i
Cytat:
"Mam w d... laski. Kobiety to tylko przedmiot do zaspokajania mych żądzy. To ja tu rządzę. Nie kobiety. One tylko powinny mi się podporządkować. Baba musi znać swoje miejsce. I jeśli jakaś mnie nie zechce, to niech się p... Bo to ja wyznaczam reguły, to ja ustalam jednostronnie zasady i albo Ci coś pasi, albo sp..."

hahaha masakra... nie mogę... uśmiałam się :rotfl: pusty facet zawsze znajdzie...pustą laskę :hahaha:

HH 6/40 (112 min) :) od 7.05.

załamany_facet

Wysłany: 2012-02-06, 01:12   
Fakt. Lojer ja rozumiem twoją opinie i ją szanuje ale czy faktycznie nie przesadziłeś lekko? Nie mówie tu o twojej opinii na temat mojej osoby i mojej przyszłości bo niestety ale jest ona całkowicie trafna i pewna.
Swoją drogą to magdusia8705 ja nie mam tak jak lojer napisał i jakoś nie mogę znaleźć dziewczyny.

Odpowiedz do tematu