WYSZUKIWANIE - szukaj na forum FAQ - częste pytania UŻYTKOWNICY Forum.We-Dwoje.pl REJESTRACJA - Dołącz do nas ZALOGUJ SIĘ, aby sprawdzić wiadomości
Zaloguj automatycznie
Forum we-dwoje.pl Strona Główna » Kobieta forum » Uroda » Recenzje kosmetyków » Kosmetyki firmy AVON
Autor Wiadomość
Przesunięty przez: ula_jente
2007-03-19, 18:34
Kosmetyki firmy AVON
Butterfly 
I live for the perfect day

Wysłany: 2009-06-27, 19:21   Kosmetyki firmy AVON

albatrosss(ona) napisał/a:
Z drugim się trochę nie zgdzę , bo tych kremów bardzo rzadko używam , wręcz bym powiedziała , że sporadycznie , wystarczy raz posmarować i jest super

no to tym bardziej fajnie :-P

kretka 

Wysłany: 2009-12-26, 20:35   Kosmetyki firmy AVON

jedyne,co w avonie jest dobre,to perfumy chyba... mam perceive i jestem bardzo zadowolona. reszta sux :p
a co do kremów... chyba za dużo chemii w nich jest. nawet śmierdzą tymi odkażalnikami u dentysty wg mnie :D

albatrosss(ona) 

Wysłany: 2009-12-27, 15:18   Kosmetyki firmy AVON

Zamówiłam sobie passion dance były w promocji , więc warto za 30 zł ciężko znaleść dobre perfumy .

carolajna 

Wysłany: 2010-01-09, 10:46   Kosmetyki firmy AVON

uwielbiam serie "planet spa" z avonu, zele pod prysznic "senses" uzywam rowniez tuszu "super shock" i bardzo sobie go chwale, moze troche szybko wysycha ale efekt jest porównywalny do drozszych firmowych tuszy :)

eMKa 84 

Wysłany: 2010-01-25, 16:37   Kosmetyki firmy AVON

kretka napisał/a:
jedyne,co w avonie jest dobre,to perfumy chyba...

tak ale te ich perfumy, to raczej takie psikadełka na 5 minut. Nie zobowiązujące i szalenie nietrwałe, acz całkiem ładne :-)

carolajna napisał/a:
uwielbiam serie "planet spa" z avonu

O zgadzam się to chyba najlepsze co im sie udało

Tuszy do rzęs z Avonu po prostu nie znoszę :571: , wysychają i okropnie się kruszą a do tego efekt wytuszowanych rzęs - żaden. :-x

kretka 

Wysłany: 2010-02-01, 19:33   Re: Kosmetyki firmy AVON

eMKa 84 napisał/a:
kretka napisał/a:
jedyne,co w avonie jest dobre,to perfumy chyba...

tak ale te ich perfumy, to raczej takie psikadełka na 5 minut. Nie zobowiązujące i szalenie nietrwałe, acz całkiem ładne :-)

może właśnie dlatego tak mi się podobają,bo nie lubię długo pachnieć czymś mocno... i do tego rzadko się czymkolwiek psikam. to przeszkadza.

tusze do rzęs są masakryczne! ale dzięki nim właśnie przestałam w ogole używać tuszu do rzęs (straszne uczulenie,wypadające rzęsy leczone później olejem rycynowym) i tym samym zaniechałam ogólnie malowania się :D także jednakże: brawo tuszom z avonu :D

brunetka 

Wysłany: 2010-02-02, 15:05   Kosmetyki firmy AVON

kosmetyki do pielęgnacji ciała polecam, lubię też tusze do oczu AVON. Zdecydowanie odradzam kosmetyki do włosów, szampony, odzywki. Pozdrawiam

W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory...

Odpowiedz do tematu