jedyne,co w avonie jest dobre,to perfumy chyba... mam perceive i jestem bardzo zadowolona. reszta sux
a co do kremów... chyba za dużo chemii w nich jest. nawet śmierdzą tymi odkażalnikami u dentysty wg mnie
uwielbiam serie "planet spa" z avonu, zele pod prysznic "senses" uzywam rowniez tuszu "super shock" i bardzo sobie go chwale, moze troche szybko wysycha ale efekt jest porównywalny do drozszych firmowych tuszy
Wysłany: 2010-02-01, 19:33 Re: Kosmetyki firmy AVON
eMKa 84 napisał/a:
kretka napisał/a:
jedyne,co w avonie jest dobre,to perfumy chyba...
tak ale te ich perfumy, to raczej takie psikadełka na 5 minut. Nie zobowiązujące i szalenie nietrwałe, acz całkiem ładne
może właśnie dlatego tak mi się podobają,bo nie lubię długo pachnieć czymś mocno... i do tego rzadko się czymkolwiek psikam. to przeszkadza.
tusze do rzęs są masakryczne! ale dzięki nim właśnie przestałam w ogole używać tuszu do rzęs (straszne uczulenie,wypadające rzęsy leczone później olejem rycynowym) i tym samym zaniechałam ogólnie malowania się także jednakże: brawo tuszom z avonu
kosmetyki do pielęgnacji ciała polecam, lubię też tusze do oczu AVON. Zdecydowanie odradzam kosmetyki do włosów, szampony, odzywki. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum