Autor Wiadomość

Jak przekonać chłopa do kosmetyczki?

Przesunięty przez: Lily Luna 2012-02-11, 11:21
Mariola_K

Wysłany: 2012-02-09, 07:28    Jak przekonać chłopa do kosmetyczki?
Mój narzeczony ma straszny problem z cerą, w czerwcu ślub a ja chciałabym go namówić, żeby poszedł do kosmetyczki i skorzystał z serii zabiegów. Próbuje go przekonać, ale za nic nie chce się zgodzić. Co zrobić?

Sławo

Wysłany: 2012-02-09, 07:31    Jak przekonać chłopa do kosmetyczki?
No to może mu zarezerwuj wizyte w gabinecie tylko dla mężczyzn. Są takie. Z resztą byłem w podobnej sytuacji. Jeśli chcesz mogę Ci podac namiary w Krakowie, na Zwierzynieckiej 30.

wiktorynka

Wysłany: 2012-02-09, 09:54    Jak przekonać chłopa do kosmetyczki?
Powtarzaj codziennie az pojdzie dla swietego spokoju :)

Intermarche

Wysłany: 2012-02-11, 10:43    Jak przekonać chłopa do kosmetyczki?
Ja na szczęście takiego problemu z Narzeczonym nie mam. Do kosmetyczki pójść nie chce i pewnie nie pójdzie ale daje sobie wszystko zrobić w domu, więc go męczę peelingami, maseczkami itepee :-D

LipcowaŻonka

Wysłany: 2012-02-11, 13:46    Jak przekonać chłopa do kosmetyczki?
teraz jest moda na mobilne usługi, jak nie chce iść do kosmetyczki to niech ona przyjedzie do niego!!!! A przy niej nie będzie się wykręcał hehe. a jeszcze możesz powiedzieć mu, że jest teraz odpowiedni moment na takie zabiegi bo jak nic z tym nie zrobi może mieć problemy ze skórą już zawsze np blizny po trądziku albo przestarzałe wągry które strasznie ciężko usunąć. A tak wogóle to na czym polega ten problem z cerą?

kania

Wysłany: 2012-02-11, 13:56   
Do dermatologa go wyślij.;)

vanilija

Wysłany: 2012-04-27, 09:45   
Siłą go nie wyciągniesz. Ale jak Ci się nie uda to na pocieszenie dodam, że na zdjęciach będzie retusz zapewne :-) filmu nie ogląda się tak często i nie jest na nim tylko pan młody, więc uwaga będzie rozproszona ;-) No i kiedyś też przecież się nie chodziło do kosmetyczek i było dobrze.
Sama dbam o siebie, staram się ładnie wyglądać, czasem przesadnie troszczę się o cerę (kiedyś miałam też duże problemy), więc rozumiem o co chodzi. Tylko takie sugestie bywają bolesne (pewnie sama o tym wiesz, więc dlatego tu szukasz pomocy). Może wypróbuj na początek zabiegi w domu :-D

Dodam jeszcze, że mi pomógł krem od Aveny Triacneal, ale jeśli ślub jest blisko bardzo to nie polecam, bo krem wyciąga niedoskonałości na wierzch po kolei i złuszcza naskórek. Ja wysypu nie miałam, ale na internecie (na wizażu, na yt są filmiki) można poczytać jak przechodzą to inne osoby.

Odpowiedz do tematu